Zalmfilet

De beste kwaliteit zalm

De beste kwaliteit zalmfilet vind u bij VisVoordeel.nl. Vanaf de ons bedrijf bewaken wij de kwaliteit van de vis, zodat u zeker kan zijn van de beste kwaliteit vanaf ons bedrijf tot bij u thuis. Zalmfilet is een populaire vis in de keuken. Zalmfilet kwam oorspronkelijk alleen in de noordelijke wateren voor, maar door uitzetting en kweek is deze nu over de hele wereld verspreid. De zalmfilet wordt tegenwoordig gekweekt waarbij de natuur zoveel mogelijk wordt nagebootst. Zalmfilet is rijk aan omega-3.  Lekker en gezond!

Kwaliteit zalmfilet

Door ons ruime assortiment kunt u voor al uw vis bij ons terecht en daar is zalmfilet er één van. Wij maken deel uit van een duurzame groep kwekerijen.
De kweekzalm heeft de laatste jaren een grote opmars gemaakt. De zalmfilet van de allerbeste kwekerijen kan wedijveren met de kwaliteit van de wilde zalmfilet. Voorwaarde hierbij is dat de vis voldoende bewegingsvrijheid heeft, goed uitgebalanceerd voedsel krijgt en in schoon water leeft.

Zalm Bestellen

Bestel nu makkelijk en snel uw verse zalmfilet online bij VisVoordeel.nl! De beste zalmfilet met een mooie oranje/rode kleur en een heerlijk verse, rijke en zachte smaak. De zalmfilet kunt u gebruiken in vele gerechten bijvoorbeeld in amuses of in pasta, (stok)brood, toast en in salades.

ONS AANBOD ZALM