Zalm Roken

VisVoordeel.nl verse zalm roken

Wij maken deel uit van een eigen duurzame groep kwekerijen. U kunt zelf onze verse zalm roken of kiezen voor de eigen gerookte zalm van VisVoordeel.nl  De vis wordt gerookt boven een koud en warm vuur van eiken- en beukenhout. Met als eindresultaat een uitgebalanceerde eerlijke en pure smaak van een zoutige en zachte rooksmaak van hout. Daarnaast bevat de gerookte zalm natuurlijke visolie, rijk aan omega-3.

Kwaliteit zalm roken

Zalm roken is een van de oudste conserveringsmethoden. De kennis kregen wij overgedragen van onze ouders, voorouders en oude vissersgeslachten van de voormalige Zuiderzee. De ambachtelijke recepten voor het roken en verwerken van onze verse zalm, koesteren wij dan ook. Vanuit ons bedrijf bewaken wij de kwaliteit voor de gerookte zalm. Voor het beste kwaliteit zalm roken begint met controle op vervoer en verwerking. Alles wordt getraceerd en gecodeerd voor de beste kwaliteitsbewaking. Zelf zalm roken? U ontvangt de beste kwaliteit bij VisVoordeel.nl

Zalm roken

VisVoordeel.nl heeft verschillende verpakkingseenheden verse zalm met een mooie oranje/rode kleur en een heerlijk verse, rijke en zachte smaak. Wij hebben verschillende top varianten:  Noorse en Schotse Zalm. Onze verse zalm kunt u heel goed gebruiken voor het hobby zalm roken en het wedstrijd zalm roken.

ONS AANBOD ZALM