Wilde Zalm (Sockeye Zalm)

Kwaliteit en versheid VisVoordeel.nl wilde zalm

Vanaf ons bedrijf bewaken wij de kwaliteit van de wilde zalm. Zodat de klant zeker kan zijn van de beste kwaliteit vanaf het bedrijf tot thuis. Onze wilde zalm is te verkrijgen per 100 en 500 gram. Wij doen er alles aan om u de beste kwaliteitsproducten te leveren. Bij elke bestelling garanderen wij de versheid van onze producten. U krijgt de beste kwaliteit wilde zalm voor de laagste prijs!

Wilde zalm van VisVoordeel.nl

VisVoordeel.nl heeft de beste wilde zalm met een mooie oranje/rode kleur en een heerlijk verse, rijke en zachte smaak. Een uitgebalanceerde eerlijke en pure smaak:  een zachte, zoutige rooksmaak van eiken- en beukenhout. Onze wilde zalm bevat visolie dat rijk is aan omega-3  waarvan is bewezen dat het cholesterolverlagend werkt  en de kans op hart- en vaatziekten vermindert. De zalm bevat ook astaxanthine. Dit is een antioxidant die ouderdomsverschijnselen tegengaat.

Gerookte wilde zalm (Sockeye zalm)

Onze gerookte wilde zalm is droog gezouten, ambachtelijk gerookt in eigen rokerij en heeft de unieke smaak van wilde zalm. De wilde zalm van VisVoordeel.nl wordt koud gerookt boven een vuur van een melange van eiken- en beukenhout.  Onze heerlijke wilde zalm kunt u gebruiken in vele gerechten, bijvoorbeeld in amuses of in pasta en salades. U kunt kiezen om de zalm koud of warm te serveren.

Geen producten gevonden die aan uw selectie voldoen.