VERZENDING & BEZORGING

Als u voor 12.00 uur bestelt, levert VisVoordeel.nl uw bestelling de volgende werkdag bij u aan huis.

Wij leveren verse vis aan huis

Wij leveren de eerste werkdag na uw bestelling bij u aan huis via Shiplee in een gesloten koelverpakking. Zorgt u ervoor dat er iemand thuis is om de bestelling in ontvangst te nemen, of spreekt u dit met uw buren af? Wanneer u niet zeker kunt zijn of u de bestelling op de eerste dag van levering in ontvangst kunt nemen, adviseren wij u alleen gerookte en/of geconserveerde vis te bestellen.

Vooruit bestellen bij VisVoordeel.nl

U kunt bij VisVoordeel.nl de producten op uw gewenste leverdatum laten bezorgen. Dit kunt u doen op de afrekenpagina onder het kopje ‘Gewenste leverdatum’ als de producten die u wilt bestellen geselecteerd zijn.

Afhalen

Het is ook mogelijk om uw pakket bij ons af te halen. Dit kunt u doen door in het afrekenproces onder het kopje ‘Verzendwijze’ Afhalen te selecteren.

De afhaal locatie bevindt zich in Enkhuizen. U ontvangt een dag van tevoren een e-mail met daarin het adres van de afhaal locatie.

Bestellingen kunnen afgehaald worden tussen 09.00 – 15.00. Neem altijd uw order bon mee als referentie.

Bestelling boven de € 100,00? Verzendkosten gratis!

Wij berekenen € 9,50 verzendkosten. Bij een bestelling boven de € 100,00 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht!