Verse Zalm

VisVoordeel.nl voor al uw verse zalm

VisVoordeel.nl  voor al uw verse zalm! Door ons brede assortiment kunt u voor al uw verse zalm bij ons terecht! Grote en kleine hoeveelheden worden  goed verpakt, vers en op tijd bij u thuis afgeleverd. De verse zalm heeft een mooie oranje/rode kleur,  is heerlijk zacht en vers van smaak en zit boordevol omega-3!

Kwaliteit verse zalm

Wij maken deel uit van een duurzame groep kwekerijen. Wij bewaken de kwaliteit van de verse zalm. De kwaliteit van de verse zalm begint bij een eerlijke vangst, waarna de zalm wordt gecodeerd en getraceerd voor de beste kwaliteitbewaring.  Zodat de klant zeker kan zijn van de beste kwaliteit vanaf ons bedrijf tot bij u thuis. Al uw verse zalm bestelt u bij VisVoordeel.nl!

Verse zalm in gerechten

Verse zalm kunt u serveren en in veel gerechten gebruiken. Het is ook heerlijk om zalm te marineren en vervolgens te bakken, te stoven of te grillen. Bijvoorbeeld in amuses of in de spaghetti, tagliatelle en salades. U kunt er ook voor kiezen om de verse zalm zelf te roken. Wij hebben hiervoor speciale pakketten samengesteld, probeert u het eens!

ONS AANBOD ZALM