Verse Makreel

VisVoordeel.nl voor al uw verse makreel

VisVoordeel.nl  voor al uw verse makreel! Door ons ruime assortiment kunt u voor al uw verse makreel bij ons terecht! Grote en kleine hoeveelheden worden vers, goed verpakt en op tijd bij u thuis geleverd. VisVoordeel.nl heeft de beste verse makreel vanaf 1 kilo t/m 50 kilo wel of niet gezouten en vacuüm verpakt. Onze makreel heeft een heerlijk volle, rijke en zachte smaak. De verse makreel zit boordevol met omega-3. Lekker en gezond!

Kwaliteit verse makreel

Wij maken deel uit van een duurzame groep kwekerijen. Vanaf ons bedrijf bewaken wij de kwaliteit van de verse makreel. Zodat de klant zeker kan zijn van de beste kwaliteit vanaf het bedrijf tot thuis. De kwaliteit van de verse makreel begint bijeen eerlijke vangst, waarna de makreel wordt gecodeerd en getraceerd voor de beste kwaliteitbewaring.

Verse makreel in gerechten

Verse makreel  kunt u gebruiken in veel gerechten. Het is een heerlijke vis om bijvoorbeeld in amuses, pasta of salades te verwerken. U kunt ook kiezen om de verse makreel zelf te roken. Daarvoor hebben wij speciale pakketten samengesteld, probeert u het eens! Het proefpakket is te vinden op onze website www.VisVoordeel.nl.

ONS AANBOD MAKREEL