Rode Zalm

Kwaliteit en versheid VisVoordeel.nl rode zalm

Vanaf ons bedrijf bewaken wij de kwaliteit van de rode zalm, zodat de klant zeker kan zijn van de beste kwaliteit vanaf het bedrijf tot thuis. Onze rode zalm is te verkrijgen in verschillende gewichten. Wij doen er alles aan om u de beste kwaliteitsproducten te leveren. Bij elke bestelling garanderen wij de versheid van onze producten. U krijgt de beste kwaliteit rode zalm voor de laagste prijs!

Rode zalm van VisVoordeel.nl

VisVoordeel.nl heeft de beste rode zalm met een mooie oranje/rode kleur en een heerlijk verse, rijke en zachte smaak. Een uitgebalanceerde eerlijke en pure smaak van zout en een zachte rooksmaak van hout. Onze wilde zalm bevat visolie dat rijk is aan omega-3,  waarvan is bewezen is dat het cholesterol verlagend werkt  en de kans op hart- en vaatziekten vermindert. De rode zalm bevat ook astaxanthine. Dit is een antioxidant die ouderdomsverschijnselen tegengaat.

Schots rode zalm

Onze Schotse gerookte rode zalm is droog gezouten, ambachtelijk gerookt in eigen rokerij en heeft de unieke smaak van wilde zalm. De rode zalm van VisVoordeel.nl wordt koud en warm gerookt boven een vuur van een melange van eiken- en beukenhout. Maar wordt ook vers verkocht om zelf te bakken, te stoven of te grillen. De rode zalm kunt u gebruiken in vele gerechten bijvoorbeeld in amuses of in spaghetti, tagliatelle, maar ook op toast en in salades.

ONS AANBOD ZALM