Prijs Zalm

De beste prijs zalm bij VisVoordeel.nl online bestellen

Op de website van VisVoordeel.nl kunt u voor de beste kwaliteit en beste prijs zalm kopen! Bestel zonder risico uw product en betaal de rekening na ontvangst van uw pakket. Als u voor 12:00 uur bestelt, levert VisVoordeel.nl uw bestelling de volgende werkdag vóór 18:00 uur bij u thuis.

De beste kwaliteit en de laagste prijs zalm kopen

Vanaf ons bedrijf bewaken wij de kwaliteit van de zalm. Zodat de klant zeker kan zijn van de beste kwaliteit vanaf het bedrijf tot thuis. De kwaliteit van de zalm begint bij een eerlijke vangst, waarna de zalm wordt gecodeerd en getraceerd voor de beste kwaliteitbewaring. U kunt bij ons zalmmoten, verse zalmfilet, zalmzijdes, zalm om zelf te roken en Noorse en Schotse gerookte zalm kopen.

Prijs zalm bij VisVoordeel.nl

De prijs van zalm verschilt per gewicht en de prijs is inclusief BTW. Hier op de website kunt u voor de prijs van zalm op de door u gemaakte keuze zalm klikken en een gewicht selecteren. Dan verschijnt de prijs van zalm vanzelf in beeld. Wij berekenen € 6,95 verzendkosten. Bij een bestelling boven de € 50,00 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht!
VisVoordeel.nl geeft de klanten de beste kwaliteit voor de laagste prijs zalm. U kunt bij ons de meest verse en voordelige zalm kopen!

ONS AANBOD ZALM