Paling te koop!

Paling te koop! Hier de laagste prijs voor de beste kwaliteit

VisVoordeel.nl geeft de klanten de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Wij hebben de meest verse en voordelige paling te koop! Vanaf onze eigen kwekerij bewaken wij de kwaliteit van de paling, zodat u, als klant, zeker kunt zijn van de beste kwaliteit. De kwaliteit van de paling begint bij een eerlijke vangst en een goede controle op vervoer, verwerking en verzending.  De paling wordt gecodeerd en getraceerd voor de allerbeste kwaliteitsbewaring.

VisVoordeel.nl heeft de beste paling te koop

Op de website van VisVoordeel.nl staat de beste Hollandse paling te koop. Wij hebben heerlijke verse paling die direct van de afslag op de beste manier wordt verwerkt en verpakt en de volgende dag al voor 18:00 uur bij u thuis wordt bezorgd!
Wij hebben gerookte paling die op Oud-Hollandse  traditionele manier wordt gerookt, maar we  hebben wij ook rauwe paling te koop die u zelf kunt roken, bakken of stoven.

VisVoordeel.nl betaalwijze om uw paling te kopen

U kunt bij ons betalen met IDeal. Dat kan tijdens het bestelproces maar u kunt ook na ontvangst van uw bestelling betalen.
Uw afleveringsbon is tevens uw factuur. Wij berekenen € 6,95 verzendkosten. Bij een bestelling boven de € 50,00 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht!

ONS AANBOD PALING