Paling Roken

Gerookte paling van VisVoordeel.nl

VisVoordeel.nl  voor al uw gerookte paling! Wij maken deel uit van een eigen duurzame groep kwekerijen.   Het paling roken van VisVoordeel.nl word warm gedaan boven een vuur van een melange van  vuren-  en beukenhout. Zo krijg je een eerlijke, uitgebalanceerde pure smaak van zout, zachte rooksmaak van hout en vol van natuurlijke visolie rijk aan omega-3.

Paling roken op ambachtelijke wijze door VisVoordeel.nl

Palingroken is een van de oudste conserveringsmethoden. De kennis kregen wij overgedragen van onze ouders, voorouders en oude vissersgeslachten van de toenmalige Zuiderzee. De ambachtelijke recepten voor het roken van paling koesteren wij dan ook! Wij bewaken de kwaliteit van de paling, omdat wij zeker willen zijn van de beste kwaliteit vanaf onze eigen kwekerij tot bij u thuis. Dit begint bij een eerlijke vangst, waarna de paling wordt gecodeerd en getraceerd voor optimale kwaliteit.

Zelf paling roken? Dat kan bij VisVoordeel.nl!

Zelf paling roken? Onze topklasse super zachte (schoongemaakte!) paling, aal en schieraal om zelf thuis of op locatie te roken. Selecteert u het verpakkingsgewicht vanaf 1  t/m 50 kilo (wel of niet gezouten) en vacuüm verpakt wordt het bij u bezorgd. Voor het hobby- en wedstrijd palingroken!

ONS AANBOD PALING