Paling Kopen

Paling kopen doet u bij VisVoordeel.nl

Op de website van VisVoordeel.nl kunt u de hoogste kwaliteit gerookte paling kopen! Heerlijke verse paling die direct van de afslag op de beste manier wordt bereid, gerookt, verpakt en vervoerd en die de volgende dag al voor 18:00 uur bij u thuis wordt bezorgd.  De beste en meest verse paling kopen doet u bij VisVoordeel.nl!

Paling kopen? De beste kwaliteit en laagste prijs!

Vanaf onze eigen kwekerij bewaken wij de kwaliteit van de gerookte paling. Zodat u, als klant, zeker kunt zijn van de beste kwaliteit vanaf ons bedrijf tot bij u thuis. De kwaliteit van de gerookte paling komt door een eerlijke vangst  en controle op vervoer en verwerking. De vis wordt gecodeerd en getraceerd voor de beste kwaliteitbewaring.

VisVoordeel.nl betaalwijze paling kopen

Om uw bestelling te betalen kunt u gebruik maken van IDeal. Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank of de rekening na ontvangst van uw pakket betalen. U ontvangt bij de bestelling een afleveringsbon die tevens dient als factuur.
U loopt dus geen enkel risico!

VisVoordeel.nl geeft de klanten de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Hier kunt u al uw verse en voordeligste paling kopen!

ONS AANBOD PALING