Paling gebakken

VisVoordeel.nl levert kwaliteit

Grote of kleine hoeveelheden paling worden vers, goed verpakt en op tijd bij u afgeleverd. Wij maken deel uit van een eigen duurzame groep kwekerijen. Voor gebakken paling kunnen wij de meest verse paling leveren om te bakken. Uw paling gebakken in roomboter is echt een aanrader!

Uw paling gebakken?

U kunt uw paling bakken of stoven. Wij verkopen voor de echte fijnproevers een topkwaliteit bak- en stoofpaling! De smaak is perfect en ze zijn te verkrijgen zonder een vel. U kunt de paling kruiden en/of marineren om daarna uw gerecht zelf klaar te maken.

Recept paling gebakken

Het lekkerste krijgt u uw paling gebakken met dit recept:
Allereerst snijdt u de paling in stukjes van ca. 5 cm en vervolgens marineert u deze stukjes een uur in een marinade van citroen, peper en zout. Dep ze daarna droog. Bak de paling met een groot stuk roomboter op een niet al te hoog vuur goudbruin. Daarna voegt u kruiden naar smaak toe. Laurierbladeren en/of verse tijm, verse rozemarijn en een scheutje goede witte wijn. Sluit de pan af met een deksel en laat het geheel 15 min. sudderen. U kunt de gebakken paling serveren met salade, knapperig brood en droge witte wijn.

ONS AANBOD PALING

Geen producten gevonden die aan uw selectie voldoen.