Paling bakken

Paling bakken? VisVoordeel.nl

Als u paling wilt bakken, heeft u natuurlijk de beste paling nodig om de bakken! Wij verkopen voor de echte fijnproevers een bak- en stoofpaling en de smaak is perfect! Deze paling (zonder vel!) kunt u heel goed gebruiken om paling te bakken of te stoven. Er zijn verschillende manieren om de paling te bakken, te kruiden en te marineren.

VisVoordeel.nl levert kwaliteit

VisVoordeel.nl  voor al uw vis! Door ons brede assortiment kunt u voor al uw vis bij ons terecht! Grote en kleine hoeveelheden worden op tijd, goed verpakt en vers afgeleverd. Wij maken deel uit van een eigen duurzame groep kwekerijen. Wilt u de paling bakken dan kunnen wij de meest verse paling leveren om te bakken.  De paling bakken is het lekkerst in roomboter!

Recept voor paling bakken

Zo kunt u uw paling bakken:
Allereerst snijdt u de paling in stukjes van ca. 5 cm en deze stukjes marineert  u een uur in een marinade van citroen, peper en zout. Dep ze daarna droog. Dan bakt u de paling met een groot stuk roomboter op een niet al te hoog vuur goudbruin. Vervolgens voegt u de kruiden toe, zoals laurierbladeren, verse tijm, verse rozemarijn en een scheutje  goede witte wijn. Sluit de pan af met een deksel en laat het geheel 15 min. sudderen. U kunt de paling serveren met salade, knapperig brood en droge witte wijn.

ONS AANBOD PALING