Noorse Zalm

Kwaliteit gerookte Noorse zalm

Roken is een van de oudste conserveringsmethoden. De kennis kregen wij overgedragen van onze ouders, voorouders en oude vissersgeslachten van de voormalige Zuiderzee. Vanaf de ons bedrijf bewaken wij de kwaliteit van de Noorse zalm, zodat de klant zeker kan zijn van de beste kwaliteit vanaf ons bedrijf tot thuis. De Noorse zalm van VisVoordeel.nl wordt koud en warm gerookt boven een vuur van een melange van eiken- en beukenhout. Een uitgebalanceerde eerlijk en pure smaak van zout en een zachte rooksmaak van hout. Noorse zalm is rijk aan omega-3.  Lekker en gezond!

De kwekerijen van VisVoordeel.nl Noorse zalm

Door ons ruime assortiment kunt u voor al uw vis bij ons terecht en daar is Noorse zalm er één van. Wij maken deel uit van een duurzame groep kwekerijen. De kweekzalm heeft de laatste jaren een grote opmars gemaakt. De Noorse zalm van de allerbeste kwekerijen kan wedijveren met de kwaliteit van de wilde zalm. Voorwaarde hierbij is dat de Noorse zalm voldoende bewegingsvrijheid heeft, goed uitgebalanceerd voedsel krijgt en in schoon water leeft.

Noorse zalm van VisVoordeel.nl

VisVoordeel.nl heeft de beste Noorse zalm met een mooie oranje/rode kleur en een heerlijk verse, rijke en zachte smaak. De Noorse zalm kunt u gebruiken in vele gerechten bijvoorbeeld in amuses of in pasta, (stok)brood, toast en in salades. U kunt kiezen om de Noorse zalm koud of warm te serveren, in de oven te bereiden en zelfs in de magnetron!

ONS AANBOD ZALM