Makreel roken

VisVoordeel.nl vers gerookte makreel

VisVoordeel.nl  voor al uw Hollands gerookte makreel en om zelf makreel te roken! Door ons ruime assortiment kunt u voor al uw makreel bij ons terecht! Wij maken deel uit van een eigen duurzame groep kwekerijen. De makreel roken word gedaan boven een vuur van vuren- en eikenhout. De vis bevat natuurlijke visolie, dat rijk is aan omega-3. Lekker en gezond!

Kwaliteit makreel roken

Makreel roken is een van de oudste conserveringsmethoden. De kennis kregen wij overgedragen van onze ouders, voorouders en oude vissersgeslachten van de voormalige Zuiderzee. Vanaf ons bedrijf bewaken wij de kwaliteit van het makreel roken. Zodat de klant zeker kan zijn van de beste kwaliteit vanaf het bedrijf tot thuis. De makreel wordt gecodeerd en getraceerd voor de beste kwaliteitsbewaking.

Makreel roken kunt u ook zelf met de makreel van VisVoordeel.nl!

Makreel roken kunt u met de beste kwaliteit makreel van VisVoordeel.nl en nu gemakkelijk hier te bestellen. Wij hebben een topvariant aan te bieden afkomstig van de Zuiderzee. De makreel is gemakkelijk in te vriezen en is te verkrijgen in verschillende verpakkingseenheden. De makreel roken en daarna heerlijk gebruiken in vele gerechten, bijvoorbeeld in amuses of op toast of brood, in salades, pasta en soep. Om je vingers bij af te likken!

ONS AANBOD MAKREEL