Makreel om te roken

VisVoordeel.nl verse makreel om te roken.

VisVoordeel.nl  voor al uw Hollands gerookte makreel en een makreel om te roken! Door ons ruime assortiment kunt u voor al uw makreel bij ons terecht! Wij maken deel uit van een eigen duurzame groep kwekerijen. De makreel roken word gedaan boven een vuur van vuren- en eikenhout. De vis bevat natuurlijke visolie, dat rijk is aan omega-3. Lekker en gezond!

Kwaliteit makreel om te roken

U wilt graag makreel om te roken, wij hebben voor u de beste kwaliteit makreel van VisVoordeel.nl  Wij hebben een topvariant aan te bieden afkomstig van de Noordzee. Een mooie vette vis die wij vanaf ons bedrijf bewaken voor de beste kwaliteit. Zodat de klant zeker kan zijn van de beste kwaliteit vanaf het bedrijf tot thuis. De makreel wordt gecodeerd en getraceerd voor de beste kwaliteitsbewaking.

Makreel om te roken VisVoordeel.nl

De makreel om te roken is gemakkelijk in te vriezen en is te verkrijgen in verschillende verpakkingseenheden. Nu gemakkelijk hier te bestellen.  De gerookte makreel en de makreel om te roken kunt u gebruiken in vele gerechten, bijvoorbeeld in amuses of op toast of brood, in salades, pasta en soep. Om je vingers bij af te likken!

ONS AANBOD MAKREEL