Gerookte Zalm

VisVoordeel.nl voor goede en vers gerookte zalm

Wij maken deel uit van een eigen duurzame groep kwekerijen. De gerookte zalm van VisVoordeel.nl wordt koud en warm gerookt boven een vuur van eiken- en beukenhout. Een uitgebalanceerde eerlijke en pure smaak van een zoutige en toch zachte rooksmaak van hout. Daarnaast bevat de gerookte zalm natuurlijke visolie, rijk aan omega-3.

Kwaliteit gerookte zalm

Roken is een van de oudste conserveringsmethoden. De kennis kregen wij overgedragen van onze ouders, voorouders en oude vissersgeslachten van de voormalige Zuiderzee. De ambachtelijke recepten voor het roken en verwerken van verse vis, koesteren wij dan ook. Vanaf ons bedrijf bewaken wij de kwaliteit van de gerookte zalm. De kwaliteit van de gerookte zalm begint bij een eerlijke vangst, controle op vervoer en verwerking. Alles wordt gecodeerd en getraceerd voor de beste kwaliteitbewaring.

Soorten gerookte zalm

VisVoordeel.nl heeft gerookte zalm met een mooie oranje/rode kleur en een heerlijk verse, rijke en zachte smaak. Wij hebben verschillende top varianten:  Noorse en Schotse Zalm. Onze heerlijke gerookte zalm kunt u gebruiken in vele gerechten. Bijvoorbeeld in amuses, spaghetti, tagliatelle of salades. U kunt kiezen om de gerookte zalm koud of warm te serveren, vanuit de oven en zelfs vanuit de magnetron!

ONS AANBOD ZALM