Gerookte Paling

VisVoordeel.nl voor vers gerookte paling

VisVoordeel.nl  voor al uw gerookte paling! Door ons brede assortiment kunt u voor al uw vis bij ons terecht! Onze specialiteit: de ambachtelijk gerookte paling van VisVoordeel.nl wordt warm gerookt boven een vuur  van beuken-, eiken-  en vurenhout. Het resultaat is een overheerlijke zoutige, zachte paling met een uitgebalanceerde rooksmaak. En natuurlijk bevat de paling visolie, die rijk is aan omega-3. Lekker en gezond!

Kwaliteit gerookte paling

Vanaf onze eigen kwekerij bewaken wij de kwaliteit van de gerookte paling, zodat de klant zeker kan zijn van de beste kwaliteit vanaf ons bedrijf tot thuis. De kwaliteit van de gerookte paling komt door de malsheid en een eerlijke vangst. De vis wordt gecodeerd en getraceerd voor de beste kwaliteitsbewaring.

VisVoordeel.nl gerookte paling

VisVoordeel.nl heeft de beste ambachtelijke gerookte paling en is gemakkelijk in te vriezen. De gerookte paling is te verkrijgen in verschillende verpakkingseenheden en gewichten  zoals  100, 250, 500 en 1.000 gram.
Bestel nu makkelijk en snel via internet de beste ambachtelijke gerookte paling! Onze heerlijke gerookte paling kunt u gebruiken in vele gerechten, bijvoorbeeld in amuses of op toast, (stok)brood, in salades, pasta of soep.

ONS AANBOD PALING