Gerookte Makreel

VisVoordeel.nl voor goede en vers gerookte makreel

VisVoordeel.nl  voor al uw gerookte makreel! Door ons ruime assortiment kunt u voor al uw makreel bij ons terecht! Wij maken deel uit van een duurzame groep kwekerijen. De gerookte makreel van VisVoordeel.nl is een zachte vette vis en wordt gerookt boven een vuur van vuren- en eikenhout. Een uitgebalanceerde eerlijk en pure smaak van zeezout en een zachte rooksmaak van hout. Makreel bevat natuurlijke visolie, dat rijk is aan omega-3. Lekker en gezond!

Kwaliteit gerookte makreel

Roken is een van de oudste conserveringsmethoden. De kennis kregen wij overgedragen van onze ouders, voorouders en oude vissersgeslachten van de voormalige Zuiderzee. Vanaf ons bedrijf bewaken wij de kwaliteit van de gerookte makreel. Zodat de klant zeker kan zijn van de beste kwaliteit vanaf het bedrijf tot thuis. De kwaliteit van de verse makreel begint bij een eerlijke vangst en de makreel wordt gecodeerd en getraceerd voor de beste kwaliteitsbewaking.

Soorten gerookte makreel

VisVoordeel.nl heeft de beste gerookte makreel nu gemakkelijk hier te bestellen. Wij hebben een topvariant aan te bieden en beschikbaar in 4 smaken: naturel, bruchetta, fiësta en peper.  De gerookte makreel is gemakkelijk in te vriezen en is te verkrijgen in verschillende verpakkingseenheden.
Bestel nu makkelijk en snel via internet de beste ambachtelijke gerookte makreel!  Onze heerlijk gerookte makreel kunt u gebruiken in vele gerechten, bijvoorbeeld in amuses of op toast of brood, in salades, pasta en soep. Om je vingers bij af te likken!

ONS AANBOD MAKREEL

Geen producten gevonden die aan uw selectie voldoen.