Gerookte Forel

VisVoordeel.nl voor vers gerookte forel

VisVoordeel.nl  voor al uw gerookte forel! Door ons brede assortiment kunt u voor al uw vis bij ons terecht! Onze specialiteit: de ambachtelijk gerookte forel van VisVoordeel.nl wordt warm gerookt boven een vuur  van beuken-, eiken-  en vurenhout. Het resultaat is een overheerlijke zoutige, zachte forel met een uitgebalanceerde rooksmaak. En natuurlijk bevat de forel visolie,
die rijk is aan omega-3. Lekker en gezond!

Kwaliteit gerookte forel

Vanaf onze eigen kwekerij bewaken wij de kwaliteit van de gerookte forel, zodat de klant zeker kan zijn van de beste kwaliteit vanaf ons bedrijf tot thuis. De kwaliteit van de gerookte forel komt door de malsheid en een eerlijke vangst. De vis wordt gecodeerd en getraceerd voor de beste kwaliteitsbewaring.

VisVoordeel.nl gerookte forel

VisVoordeel.nl heeft de beste ambachtelijke gerookte forel en is gemakkelijk in te vriezen. De gerookte forel is te verkrijgen in verschillende verpakkingseenheden en gewichten zoals 180 en 500 gram .
Bestel nu makkelijk en snel via internet de lekkerste ambachtelijke gerookte forel! Onze heerlijke gerookte forel kunt u gebruiken in vele gerechten, bijvoorbeeld in amuses of op toast, (stok)brood, in salades, pasta of soep.

ONS AANBOD GEROOKTE FOREL

Geen producten gevonden die aan uw selectie voldoen.