Gegrilde Zalm

Gegrilde zalm? VisVoordeel.nl verse zalm!

VisVoordeel.nl  voor al uw vis! Door ons brede assortiment kunt u voor al uw vis bij ons terecht! Grote of kleine hoeveelheden worden vers, goed verpakt en op tijd bij u thuis afgeleverd. Wij verkopen ook een heerlijk verse zalm voor de lekkerste gegrilde zalm. De zalm heeft een mooie oranje/rode kleur en een heerlijk verse, rijke en zachte smaak en zit boordevol met visolie, dat rijk is aan omega-3. Goed voor hart en bloedvaten!

Kwaliteit verse zalm voor de lekkerste gegrilde zalm

Wij maken deel uit van een duurzame groep kwekerijen. Vanaf de ons bedrijf bewaken wij de kwaliteit van de verse zalm. Zodat de klant zeker kan zijn van de beste kwaliteit vanaf het bedrijf tot thuis. De kwaliteit van de verse zalm begint bij een eerlijke vangst, waarna de zalm wordt gecodeerd en getraceerd voor de beste kwaliteitbewaring.

Gegrilde zalm in gerechten

De verse zalm kunt u zelf heerlijk marineren en dan grillen. U kunt met gegrilde zalm oneindig variëren en toevoegen aan een heleboel gerechten, zoals bijvoorbeeld in amuses of in pasta of door een salade. Ook lekker om ’s zomers op de barbecue te grillen. Zo kunt u heerlijk genieten van de barbecue rooksmaak van gegrilde zalm!

ONS AANBOD ZALM