Gebakken paling

VisVoordeel.nl levert kwaliteit

VisVoordeel.nl  voor al uw paling! Wij maken deel uit van een eigen duurzame groep kwekerijen. Voor gebakken paling kunnen wij de meest verse paling leveren om te bakken.  Zo heeft u de beste gebakken paling die het lekkerst is om in roomboter te bakken!

De gebakken paling van VisVoordeel.nl

Voor gebakken paling verkopen wij voor de echte fijnproever bak- en stoofpaling . De smaak is perfect en ze zijn te verkrijgen zonder een vel. U kunt deze paling heel goed gebruiken om paling te bakken of te stoven. Er zijn verschillende manieren om de paling te bakken. U kunt de paling marineren of er alleen kruiden aan toevoegen om de paling nog lekkerder op smaak te brengen. Er zijn veel varianten om gebakken paling als gerecht te serveren.

Recept voor gebakken paling

Dit recept wordt het meest gebruikt voor gebakken paling:
Allereerst snijdt u de paling in stukjes van ca. 5 cm en vervolgens marineert u deze stukjes  een uur  in een marinade van citroen, peper en zout. Dep ze daarna droog. Bak de paling met een groot stuk roomboter op een niet al te hoog vuur goudbruin. Dan voegt u kruiden naar smaak toe, zoals laurierbladeren, verse tijm, verse rozemarijn en een scheutje  goede witte wijn. Sluit de pan af met een deksel en laat het geheel 15 min. sudderen. U kunt de gebakken paling serveren met salade, knapperig brood en droge witte wijn.

ONS AANBOD PALING