Forelfilet

Verse forelfilet

VisVoordeel.nl voor al uw verse vis. Door ons brede assortiment kunt u voor al uw vis bij ons terecht! Wij zijn gespecialiseerd in het roken van de forelfilet. Onze verse forelfilet wordt warm gerookt boven een vuur van beuken-, eiken-  en vurenhout. Het resultaat is een overheerlijke zoutige, zachte forel met een uitgebalanceerde rooksmaak. U kunt de forel ook heel goed zelf roken. En natuurlijk bevat de forelfilet visolie, die rijk is aan omega-3. Lekker en gezond!

Kwaliteit

Vanuit ons bedrijf bewaken wij de kwaliteit van de forelfilet, zodat u zeker bent van de beste kwaliteit forelfilet vanaf ons bedrijf tot bij u thuis. De kwaliteit van de forelfilet komt door de malsheid en een eerlijke vangst. De vis wordt getraceerd en gecodeerd en voor de beste kwaliteitsbewaking.

VisVoordeel.nl

VisVoordeel.nl heeft de beste forelfilet en is makkelijk in te vriezen. Onze topklasse verse forelfilet is te verkrijgen in onze webwinkel, gezouten en ongezouten. Geschikt voor hobby en wedstrijd vis roken. De forelfilet is te verkrijgen in verschillende verpakkingseenheden en gewichten. U kunt de forelfilet gebruiken in vele gerechten, bijvoorbeeld in amuses of op toast, (stok)brood, in salades, pasta of soep.

ONS AANBOD FOREL