Forel roken

VisVoordeel.nl

VisVoordeel.nl heeft een top variant forel voor het forel roken.
Voor het eigen forel roken of gerookte forel kunt u bij ons terecht. Het forel roken doet VisVoordeel.nl zelf op ambachtelijke wijze boven een warm vuur van eiken- en beukenhout. Het eindresultaat; een uitgebalanceerde, eerlijke, pure  en zachte rooksmaak van hout.

Kwaliteit forel

Het forel roken door VisVoordeel.nl wordt gedaan met een van de oudste conserveringsmethoden. De kennis kregen wij overgedragen van onze ouders, voorouders en oude vissersgeslachten van de voormalige Zuiderzee. De ambachtelijke recepten voor forel roken en verwerken van verse vis, koesteren wij dan ook. Vanaf ons bedrijf bewaken wij de kwaliteit van de verse forel. Alles wordt gecodeerd en getraceerd voor de beste kwaliteitsbewaking.

Zelf forel roken? Dat kan bij VisVoordeel.nl !

Onze topklasse verse forel is te verkrijgen in onze webwinkel, gezouten en ongezouten. Geschikt voor hobby en wedstrijd forel roken.
Forel roken thuis of op locatie? Selecteert het verpakkingsgewicht vanaf 1 kilo t/m 50 kilo. De forel wordt gezouten of ongezouten vacuüm verpakt. De beste kwaliteit voor het forel roken al vanaf €9,-met de verse forel van VisVoordeel.nl. Uw bestelling wordt de volgende dag voor 18:00 uur bij u thuis bezorgd.

ONS AANBOD FOREL