Beoordelingen

Klant beoordelingen over VisVoordeel.nl

Zalm & Haring om zelf te roken:

Goedemiddag,

Naar aanleiding van diverse bestellingen via uw site wil ik graag een reactie geven.

Meestal komen er alleen maar maitjes als er klachten of ontevredenheid is van een klant.

Bij deze wil ik u graag een compliment geven.

Bij de bestellingen komt de vis verzorgt aan. De verpakking is super en de vis helemaal koel. De vis die besteld is wordt in ons gezin vaak gebruikt om gerookt of gebakken te worden. Dit gaat geweldig. Ook is de smaak van de vis erg lekker.

Dus bij deze… geen klacht maar een pluim.

Met vriendelijke groet

Eric en Wendy Haar

Aal om zelf te roken:

Na nu 3x een bestelling te hebben gedaan via visvoordeel.nl mag ik concluderen dat dit het bedrijf is waar ik vertrouwen in heb

Wanneer ik bestel wordt ik vriendelijk te woord gestaan door Bart

Ik hoef mijn adres niet eens te noemen hij weet wie ik ben.

De vis order krijg ik netjes per email bevestigd, en wanneer de order is verwerkt en verzonden wordt wederom netjes per mail aan je meegedeeld.

via het track en trace weet je ook in welk tijdsblok van 2 uur hoe laat je de levering de volgende dag binnen hebt

Wanneer de vis wordt geleverd krijg je deze netjes gekoeld in een box thuis.

Ik heb nu de de palingen gepekeld en ongepekeld gehad beiden zijn van een uitmuntende kwaliteit

Mooie nette en vette paling constant van kwaliteit! De mensen voor wie ik rook zijn altijd erg tevreden,en ik natuurlijk ook!!

Visvoordeel.nl ga zo door!

Met Vriendelijke Groeten,

Pascal Weijenberg

Forel en Paling om zelf te roken:

Ik heb vorige week op een door mij aangegeven datum de bestelling ontvangen. Ik had nog een mail gestuurd met de vraag wat de gewicht was van de aangeboden forel, en inderdaad tussen de 250 en 300 gram per stuk.

Ik had namelijk 2 kilo besteld en er waren 7 forellen. De verpakking was uitstekend, namelijk in een tempex doos met koeling, dus de temperatuur  was nog zeer goed.

Verder had ik ook 2 kilo paling besteld, 17 stuks, ook om zelf te roken. Ik heb ze inmiddels gerookt en ze waren heerlijk.

Had niet verwacht dat gekweekte paling zo goed van kwaliteit is, zeker voor herhaling vatbaar.

Kort samengevat,  ideaal voor de doe het zelf roker.

Met vriendelijk groet,

E. Pijper.

Milou pakket, garnalen, pondje paling:

mijn milou pakket werd op 19 dec besteld voor 12 uur ,s middags en precies de volgende dag keurig op tijd afgeleverd,alles in de koelbox, dus hup in de koelkast en tijdens de kerstdagen had ik een aantal verrukkelijke visschotels samengesteld uit het pakket, wat ik had aangevuld met garnalen en een extra pondje paling..

mijn gasten waren zeer tevreden over de kwaliteit,

ik wil zeker eens de verse zalm bestellen om te gaan roken,want dat is ook een van mijn favorieten bezigheden

klasse heren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

C. van Dongen

Paling, zalm en haring om zelf te roken:

Na het lezen van smokey john zijn web pagina zijn wij bij visvoordeel gekomen,

Wij kunnen niet anders zeggen dat dit nog ECHTE kwaliteit is wat een pracht vis, dikke moten zalm de paling is perfeckt, zo ook de Haring, en niet te vergeten de service is absoluut top!! daar kunnen wij als bedrijf zijnde nog een voorbeeld aan nemen.  Zeker een aanrader u zult het niet beter vinden!!

Visvoordeel bedankt en zeker gaan wij weer bestellen.

Met  groet,

S. Bijlsma uit Drachten

Paling om zelf te roken:

Ik was erg tevreden over de kwaliteit van de kweekpaling die VisVoordeel.nl had geleverd. De paling was goed schoongemaakt en netjes vacuum verpakt. De verpaking in een tempex doos met ijs is ook helemaal geweldig. De paling is gewoon echt koud en blijft onder de 7 graden. Ik had 5 kilo besteld en na het roken van de paling hield ik 4 kilo gerookte paling over. Dit komt omdat je altijd vocht verliest bij het roken. Maar doordat de paling een goed vet gehalte heeft, verlies je niet zo veel kilo’s met het roken dan bij een paling die magerder is qua vetgehalte. Ik rook al 18 jaar paling en heb van meerdere palingkwekerijen kweekpaling geprobeerd maar in de meeste gevallen vond ik dit tegenvallen. Dit komt waarschijnlijk doordat niet alle kwekerijen dezelfde voeding geven aan de kweekpaling waardoor sommige kweekpaling erg stug qua huid is en als ze gerookt zijn het net lijkt of de paling een soort rubberachtige structuur krijgt. Met de paling van VisVoordeel was dit niet het geval. Van de huid en de structuur van de paling zou men haast denken dat het wilde paling is. Het vlees was perfect en het huidje stroop je er zo van af.

Zelf verkoop ik zo nu en dan altijd paling aan wat vrienden en kennissen. Ik heb ook eerlijk gezegd tegen ze dat ik weer een keer kweekpaling ging roken en heb hier en daar wat uitgedeeld. Omdat zij altijd wilde paling van mij gewend waren, was ik erg benieuwd naar hun mening. Zo ongeveer 20 mensen hebben een of meerdere palingen geprobeerd en van niemand heb ik een slechte reactie ontvangen. Eigenlijk alleen maar complimenten en de vraag wanneer ik weer ga roken. Tussen deze mensen zaten ook een paar echte visliefhebbers, dus niet alleen mensen die af en toe een keertje paling eten en hierdoor ook het onderscheid kunnen maken tussen wilde paling of kweekpaling.

Dan tot slot, de paling bestellen voor 12:00 uur en de volgende dag bij de deur afgeleverd krijgen, is echt super samen met het volgen van je bestelling via internet waar het zich bevind is ook echt ideaal. Kortom als je twijfels hebt omtrent kweekpaling of heb je te maken gehad met slechte ervaringen in het verleden, dan is het zeker aan te raden om een keer je paling te bestellen bij VisVoordeel.nl.

Zolang alle rechten van alle beroepsvissers bevroren blijven op de grote rivieren en de dioxide en pcb gehaltes niet onder de norm komen in de wilde paling staat mijn peurstok in de hoek van de schuur. Ik ben zelf 33 jaar en ik hoop dat ik het nog ga meemaken dat ik de peurstok ooit weer uit deze hoek kan halen. Tot die tijd heb ik nu eindelijk een goed adres gevonden voor kweekpaling om mijn tweede hobby uit te blijven oefenen en dat is paling roken.

Met vriendelijke groet,

Johan Dekker

Paling om zelf te roken:

Ik ben zeer tevreden over visvoordeel.nl.

De bestelling is netjes verpakt en goed gekoeld aangekomen.

Ik heb zelf voor het eerst paling gerookt en dit is goed gelukt.

De paling was echt heerlijk.

mvg C. Veldman

Paling om zelf te roken:

Ik kan niet anders zeggen dan dat mijn bestelling heel vlot en prima verzorgt

aan mij is geleverd.

Hier voor mijn dank.

J. Buis uit Enkhuizen

Paling om zelf te roken:

Hallo allemaal bij visvoordeel.nl, ik wil jullie graag even bedanken voor de super fijne en lekkere paling. (om zelf te roken) Ik had vorige week 10 kilo besteld (gepekeld) wat ook nog een keer super gedaan is,mijn complimenten daar ook nog even voor.

Zelf rook ik al 25 jaar vis, dus toen ik van jullie site hoorde heb ik even gekeken en dus besteld om te proberen.

Ga zo door, dan hoef ik niet meer naar de vismarkt,en kunnen jullie nog meer bestellingen verwachten.

gr W. Asbreuk.

Mariaparochie

Paling en makreel om zelf te roken:

Beste Visvoordeel,

Ik heb maar een woord voor jullie:

Super!

Groet:

H.Haandrikman.

Geachte Directie

VisVoordeel Nederland,

Ik wil u mijn complimenten maken voor de bestelling die ik bij u heb geplaatst,namelijk èèn van mijn lievelings gerechten uit uw fantastische uitgebreide catalogus  namelijk gefileerde paling . Meerdere keren ben ik teleurgesteld als ik elders gefileerde paling had gekocht ,vaak waren deze smaakloos .Mijn bestelling via het Internet ,werd de volgende dag bezorgd in een kunststof Container met ijszakjes gekoeld , verpakt in een platte bak met doorzichtige boven zijde ,prachtig om te zien en heerlijk van smaak. Daar heb ik kleine pakjes Paling in folie van gemaakt en een gedeelte ingevroren, voor diverse gelegenheden .

Al met al een uitstekende ervaring en u kunt spoedig een nieuwe bestelling ontvangen van mij uit Uw enorme keuze .

Vriendelijke groeten namens

familie van Dam uit Almere .

Pakket gerookte vis:

Vorige maand een pakket gerookte vis besteld via internet bij visvoordeel. De kwaliteit van het gebodene was geweldig, zowel de makreel, paling,forel en zalm waren zeer smakelijk met als hoogtepunt de paling. Bovendien is de prijs  ook nog heel aantrekkelijk, waar koop je tegenwoordig een pondje paling voor nog geen zestien euro?? En je hoeft er nog niet de deur voor uit.  Online vis bestellen bij VisVoordeel.nl is een aanrader.

Met vriendelijke groet,

C. Boon uit Hem

Vispakket:

Hierbij mijn complimenten voor de bestelling die jullie geleverd hebben aan ons adres.
De geleverde vis ( apart verpakte stukken zalmfilet  en een gerookt vispakketje) was
van buitengewone kwaliteit.
Ook de manier waarop het vispakket bezorgd wordt is super. Eenvoudig bestelt, de andere dag al in huis
en  goed en netjes verpakt.
De gerookte paling hebben we direct opgegeten en was heerlijk.
De zalm wordt in aparte verpakiing geleverd en kun je zo invriezen. Ook de zalm smaakt ons voortreffelijk,
Wij zullen zeker voortaan onze bestelling bij jullie plaatsen. En de prijs en de kwaliteit bevalt ons natuurlijk ook!!!!!

Fam. H.H.A. Noordpool
Capelle a/d IJssel

Stoof – bakpaling:

Over de bestelling die ik jongleden heb gedaan, ben ik zeer tevreden ik heb toen stoofbakpaling besteld en was van zeer goede kwaliteit.in de toekomst zal ik weer bij u bestellen.

mvg M. de Fouw